sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Järisyttävää

Nyt on jo muutamana iltana ollut pieniä maanjäristyksiä, jännän tuntusia tommoset. En ole Suomessa koskaan tuntenut vastaavaa.

Ylihuomenna ensimmäinen suullinen tentti, toisen ajankohdasta ei tietoa, koska proffa ei suostu vastaamaan sähköposteihin. Huomenna vois vähän lukeakin, olen sentään plärännyt kertaalleen prujun läpi, mitä ei voi sanoa toisesta kämppiksestäni.

Yleinen huomio: Saksalaiset ovat huomattavasti enemmän hukassa, kuin suomalaiset. Minulta on vaihdon aikana kysytty katua/paikkaa/ohjeita ehkä parisenkymmentä kertaa. Voi myös olla, että suomalaiset eivät vain kehtaa myöntää ventovieraalle olevansa ihan kujalla..

Pöytätuuletin kosahti, mikä ei sinänsä yllättänyt. Aiemminkin se lähti pyörimään vain suurimmalla teholla, tai antamalla vauhtia, mutta nyt ei toimi ollenkaan. Suhteellisen lämpimät oltavat ullakolla ilmastoimattomassa talossa.

Vaihto alkaa olla jo niin nähty. Mistä se kertoo, että puhelimen näytöllä on sovellus, joka laskee päiviä Suomeen? Suunnitelmat kavereiden kanssa paluun jälkeen vaan tekevät odottamisesta pitkällisempää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti