maanantai 4. maaliskuuta 2013

Paperisota, Saksan vastaisku

Maanantaipäivä meni kahden buddyn ja yhden jenkkivaihtarin kanssa kierrellen toimistosta toiseen. Jenkkivaihtarin toinen kieli on saksa, joten sain hieman pinnistellä pysyäkseni nopeatahtisessa keskustelussa mukana. Oma buddy on yliopistoon rekisteröitymisessä lähestulkoon välttämätön, koska saksalaiset rakastavat leimasimiaan ja paperilomakkeita. (Kaiken kaikkiaan yliopistoon ilmoittautumisessa meni kaksi täyttä päivää ja tyyliin 5cm pino paperia, vaikka selvisimmekin vähällä jonottelulla.)
Iltapäivällä lähdettiin vielä jenkkivaihtarin ja hänen buddynsa kanssa shoppailemaan, samalla reissulla sain prepaid-liittymän puhelimeen.

Illalla kämppikset houkuttelivat mukaan Vaihingenin kampusalueelle verkostoitumaan muihin vaihtareihin  paikassa, joka "alkaa B:llä ja siinä (sanassa) on ehkä A jossain kohti". :D Epämääräisistä suuntaohjeista huolimatta pääsimme hyvin perille ja tutustuin turkkilaisiin, ruotsalaiseen, portugalilaiseen, serbialaiseen, skotlantilaiseen jne. ja taas pariin uuteen suomalaiseen. Verkostoituminen on hauskaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti